Reinflokk - RevtindFra toppen av SpanstindIsbadedagen på EvenskjerFotokonkurranse

Turistinformasjonen i Bjerkvik åpner i dag

0 Up

Turistinformasjonen i Bjerkvik er resultatet av et bredt anlagt samarbeid mellom kommuner i Sør-Troms og Ofoten. Turistinformasjonen er lagt til Bjerkvik (bygget med Det lille kjøkken og Narvesen) som representerer et viktig knutepunkt for turisttrafikken i regionen.

Kommunene som nå er med i prosjektet er Gratangen, Harstad, Ibestad, Lavangen, Salangen og Skånland. Evenes og Tjeldsund har gitt positive signaler om deltagelse. Narvik og Bardu vurderer å delta. I tillegg støttes prosjektet av Kystkulturveien. Turistinformasjonen er etablert i samarbeid med Visit Snowman.
I dag 22. juni er det offisiell åpning med representasjon fra deltagerkommunene. Turistinformasjonen åpnet imidlertid tirsdag 21. juni og vil være bemannet kl 1200 – 1800 7 dager i uken. Kontoret vil være åpent i sesongen fram til 19. august 2011.
Kontoret vil ta imot besøkende og svare på spørsmål:
·         formidle kontakt mellom besøkende og reiselivsbedrifter i regionen
·         informere om hvilke muligheter og reiseruter som finnes
·         svare på henvendelser pr telefon, e-post og SMS
·         organisere guidede turer i samarbeid med reiselivsaktører
Jens-Erik Wielsgaard Langstrand er engasjert som turistvert og er på plass fra åpningsdagen. Jens-Erik er opprinnelig fra Ibestad, men bor for tiden i Ed på grensen mot Norge og Kornsjø. Jens-Erik har en mangfoldig bakgrunn og har et godt nettverk også i vår region.
Dersom du har spørsmål, kontakt Ole Kristian på tlf 95742312 eller e-post post@blafjorder.no.