Reinflokk - RevtindFra toppen av SpanstindIsbadedagen på EvenskjerFotokonkurranse

I Lavangen 22 år på rad

0 Up

Lasse Lundbäck fra Kiruna har vært i Lavangen 22 somre på rad. Det er fisket på Lavangen og naturen som lokker. Dessuten mener han at det er bedre klima her enn hjemme.

På Soløy camping og båtutleie har han installert seg med sin campingvogn med fortelt rett i fjæresteinene og har det veldig bra. Når vi var på besøk, hadde fruen tatt turen hjem for å begynne på jobb. På bildet ser vi Lasse utenfor campingvogna skuende utover Lavangen.

Han har sin egen båt – en robust liten kombisjark som er god å ha nå han går ut i mer åpne farvann. Utenfor campingvogna står en blankpolert, potent motorsykkel som Lasse bruker til å utforske områdene rundt Lavangen.

 - Jeg liker stedet her, sier han og fortsetter, - det er flere som ligger fast her og da utvikler det seg et godt kameratskap. Det er også en viktig trivselsfaktor.

På bildet ser vi Lasse i avslappet passiar sammen med brødrene Ulf og Stefan Rosenberg fra Sibbo i Sør-Finland. Begge brødrene har vært her tidligere på ferie.

- Fisket har ikke vært så bra i år, sier Lasse og kameratene minnes tidligere storfangster – da vi forlot dem pÃ¥ campingen var den største torsken nådd å bli 15-16 kg mens kveita fortsatt holdt vekta på 8 kg.