Sommarhelg i Grovfjord - 5. - 7. juli

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå tur langs E10 er veien kort til Grovfjord, ei bygd med rike kysttradisjoner. Der arrangeres Festivalen Sommarhelg i Grovfjord i dagene 05 - 07.juli – en festival godt forankret i den lokale kystkulturen.
4 Up

 - Festivalen Sommarhelg i Grovfjord arrangeres i år for åttende gang, forteller Bjørn-Atle Johnsen, leder for festivalen, - dette er en stor dugnad der flere lag og foreninger i bygda deltar. I år er det UL Demring som har hovedansvaret for arrangementet.

Festivalen har salgsboder med tradisjonelle produkter som trearbeider, glassarbeider, strikking, ullarbeider mm. Det vil være festivalkafé om dagen og i forbindelse bryggedansen begge kvelder.

Vi har to trekkplastre i år, Ola og Lars Bremnes på Fredag, mens Banana Airlines spiller opp på Lørdag. Det hele krydres med friske innslag fra bygdas revygruppe. Det vil, i tradisjon tro, også være bryggedans begge kveldene med lokale musikere.

På programmet under sommarhelga står ellers både kirkekonsert i Grov kirke, et samarbeid med Bjørnar Robertsen og Enevja. Det vil være underholdning for barn, sjørøvertokt med seilskuta “Hellevig” og lokale fjellturer i regi av Nova turlag.

Tradisjonen tro skal det være festivallotteri med mange flotte gevinster. Hovedpremien er en reise til en verdi av inntil kr 8000.

- Etter fjorårets musikkverksted for musikkinteressert ungdom, blir dette gjennomført også i år, sier Bjørn-Atle, - det blir spennende og se pågangen i år siden det er mere innarbeidet enn i fjor.

Følg derfor med på nettsider www.grovfjord.net for å holde deg oppdatert om utviklingen. Det blir også gitt ut en egen festivalavis.

 

Værmelding for regionen:

Evenskjer

Evenskjer
Onsdag
Onsdag Lett regn
10°
Lett regn
Svak vind
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
10°
Delvis skyet
Flau vind

Sjøvegan

Sjøvegan
Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Flau vind
Torsdag
Torsdag Lett regn
13°
Lett regn
Flau vind

Tennevoll

Tennevoll
Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Flau vind
Torsdag
Torsdag Lette regnbyger
10°
Lette regnbyger
Flau vind