Lavangsvekka og Heimkommarfest - 21. - 29. juni

Lavangsvekka_320x240Lavangsvekka og Heimkommarfesten 2013 arrangeres i tiden 21. til 30. juni. Her finner du aktiviteter som skulle passe for de aller fleste.
0 Up

 Lavangsvekka og Heimkommarfesten 2013 arrangeres i tiden 21. til 30. juni. Her finner du aktiviteter som skulle passe for de aller fleste.

Festivalen starter fredag 21. juni med åpning av språksenteret og heim­kommar­arrangement. Og, det blir som vanlig topptur til Spanstind (1457 moh) – med Lavangen Fjellvandrerlag som turleder. Dette er en flott tur som nok krever noe trening i forkant dersom du skal ha glede av den.

Den offisielle åpningen av Lavangsvekka skjer på lørdagen på Lavangen skole. - Her blir det utdeling av gaver til nyfødte lavangsværinger, forteller Kolbjørn Sjøseth som er sekretær i hovedkomiteen. 

Programmet er toppet rundt lørdag 21. med barnas aktivitetsdag, bagasjeroms­salg og fotballkamp. Hovedarrangementet i Heimkommarhelga er lagt til denne lørdagskvelden. Det blir heimkommarfest og konsert med Morten Abel på Lauvhallen. Bofaste og utflytta lavangsværinger er invitert heim til informasjon, mat og konsert.

Lavangsvekka har et variert program med innslag som gudstjeneste med 50-årskonfirmanter, felles St. Hansfeiring, sykkeldag, museumsdag i Krambuvika, kakekonkurranse mm. Det er lokale lag og foreninger som tar ansvar for de ulike arrangementene.

Det endelige programmet for festvalen var ikke fastlagt når dette ble skrevet. Vi anbefaler at du følger med på www.lavangen.kommmune.no for mer informasjon om festivalen.

Værmelding for regionen:

Evenskjer

Evenskjer
Onsdag
Onsdag Lett regn
10°
Lett regn
Svak vind
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
10°
Delvis skyet
Flau vind

Sjøvegan

Sjøvegan
Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Flau vind
Torsdag
Torsdag Lett regn
13°
Lett regn
Flau vind

Tennevoll

Tennevoll
Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Flau vind
Torsdag
Torsdag Lette regnbyger
11°
Lette regnbyger
Flau vind