Sommarhelg i Grovfjord - 5. - 7. juli

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå tur langs E10 er veien kort til Grovfjord, ei bygd med rike kysttradisjoner. Der arrangeres Festivalen Sommarhelg i Grovfjord i dagene 05 - 07.juli – en festival godt forankret i den lokale kystkulturen.
4 Up

 - Festivalen Sommarhelg i Grovfjord arrangeres i år for åttende gang, forteller Bjørn-Atle Johnsen, leder for festivalen, - dette er en stor dugnad der flere lag og foreninger i bygda deltar. I år er det UL Demring som har hovedansvaret for arrangementet.

Festivalen har salgsboder med tradisjonelle produkter som trearbeider, glassarbeider, strikking, ullarbeider mm. Det vil være festivalkafé om dagen og i forbindelse bryggedansen begge kvelder.

Vi har to trekkplastre i år, Ola og Lars Bremnes på Fredag, mens Banana Airlines spiller opp på Lørdag. Det hele krydres med friske innslag fra bygdas revygruppe. Det vil, i tradisjon tro, også være bryggedans begge kveldene med lokale musikere.

På programmet under sommarhelga står ellers både kirkekonsert i Grov kirke, et samarbeid med Bjørnar Robertsen og Enevja. Det vil være underholdning for barn, sjørøvertokt med seilskuta “Hellevig” og lokale fjellturer i regi av Nova turlag.

Tradisjonen tro skal det være festivallotteri med mange flotte gevinster. Hovedpremien er en reise til en verdi av inntil kr 8000.

- Etter fjorårets musikkverksted for musikkinteressert ungdom, blir dette gjennomført også i år, sier Bjørn-Atle, - det blir spennende og se pågangen i år siden det er mere innarbeidet enn i fjor.

Følg derfor med på nettsider www.grovfjord.net for å holde deg oppdatert om utviklingen. Det blir også gitt ut en egen festivalavis.

 

Værmelding for regionen:

Evenskjer

Evenskjer
Lørdag
Lørdag Sludd
Sludd
Laber bris
Søndag
Søndag Lett snø
Lett snø
Laber bris

Sjøvegan

Sjøvegan
Lørdag
Lørdag Snø
Snø
Frisk bris
Søndag
Søndag Snø
Snø
Frisk bris

Tennevoll

Tennevoll
Lørdag
Lørdag Snø
Snø
Lett bris
Søndag
Søndag Snø
Snø
Lett bris

Årstein

Årstein
Lørdag
Lørdag Sludd
Sludd
Flau vind
Søndag
Søndag Snø
Snø
Laber bris