Evenskjerdagene - 21. - 22. juni

Som tidligere år stenges sentrum av Evenskjer for å gi plass for diverse utstillere og salgsboder, sier Viggo Nilsen i Skånland kystlag, - selve åpningen skjer fredag kl 12 ved kultursjef Elisabeth Øien.
2 Up

- Vi regner med at det blir om lag 20 utstillere, fortsetter Viggo, - bilbransjen, båtbransjen og byggbransjen i Harstad og på Evenskjer vil være representert i tillegg til vanlige salgsboder. Det legges også opp til at lokale kunstnere får vise seg fram. Det blir matservering, grilling, konkurranser og underholdning og aktiviteter for barn – bl.a. vil brannvesenet demonstrere sin brannbil.

 

Lokale lag og foreninger oppfordres til å profilere sine aktiviteter. Foreløpig har Klatreklubben og ETS dykkerklubb meldt seg. - På isbadestranda vil det også bli ulike aktiviteter og konkurranser for barn i alle aldrer, forteller Viggo, -

lørdag setter Skånland & Astafjord Jeger og Fiskeforening opp lavvu og står for grilling, salg av forfriskninger og aktiviteter barn. Om kvelden inviteres det til Gammelpopfest på Kystlagets brygge på Fjelldal. Kystlagets båt ”Navaren” vil frakte folk fra Skjerran.

I tillegg til muligheter til overnatting på Tjeldsundbrua Kro og Hotell (se www.tkh.no) legges det også til rette for overnatting med bobiler og campingvogner på anviste plasser i området.

Arrangementet er et samarbeid mellom Skånland kystlag, Skånland sportsklubb, Skånland ungdomslag og Kreativt verksted. Følg med på www.skanlandkystlag.no for å holde deg orientert om programmet. Det utgis en egen festivalavis.

Værmelding for regionen:

Evenskjer

Evenskjer
Onsdag
Onsdag Lett regn
10°
Lett regn
Frisk bris
Torsdag
Torsdag Skyet
11°
Skyet
Laber bris

Sjøvegan

Sjøvegan
Onsdag
Onsdag Regn
12°
Regn
Svak vind
Torsdag
Torsdag Regn
12°
Regn
Laber bris

Tennevoll

Tennevoll
Onsdag
Onsdag Regn
11°
Regn
Svak vind
Torsdag
Torsdag Lett regn
12°
Lett regn
Lett bris

Årstein

Årstein
Onsdag
Onsdag Regn
10°
Regn
Lett bris
Torsdag
Torsdag Lett regn
11°
Lett regn
Laber bris